Allt oftare har jag möjlighet att vara delaktig i vänners, kollegors och familjens inredningsprojekt – när de projekt jag startat själv inte riktigt räcker till för att stilla kliande inredningsfingrar.

Till vardags jobbar jag med marknadsföring; men föga förvånande var det jag som fick i uppdrag att projektleda när det var dags för renovering & inredning av vårt kontor våren 2013.

Jag tycker däremot att det är svårt att beskriva (min) stil. Får ofta höra att det är hemtrevligt hos mig – och det tar jag som en komplimang! Vita golv & kök till trots håller jag mig ganska långt ifrån ”ljust & fräscht”. Lite 50 & 60-tal ärvt från mormor, nån designklassiker fyndad på auktion och en hel del nytt – gärna skandinaviskt – samlat på 35 kvm från tidigt 1900-tal i Vasastan i Stockholm.

Denna sida är ett försök till att samla min inspiration och dokumentera det jag gör. Och kanske även pusha mig själv till att söka än mer inspiration. Så egentligen mest för min egen skull. Inspirerar jag dessutom någon annan så är det en bonus!

Hur som helst, välkommen!

Ps. Vill du ha ännu mer inspiration, eller bara är nyfiken på hur det ser ut hemma hos mig – kolla då @inredningsabstinens på instagram.

Lämna en kommentar